Geschiedenis

Ter Woerds Afwerkingen, gevestigd te Neede, bestaat uit twee bedrijven welke onder een holding vallen. Deze bedrijven zijn:
Ter Woerds Afbouw BV
Ter Woerds Schilderwerken BV

Het huidige bedrijf Ter Woerds Afbouw BV, is in 1964 opgestart als een stukadoorsbedrijf door de heer H.J. ter Woerds. Het stukadoorsbedrijf heeft door de jaren heen een zorgvuldige, langzame groei gekend. Door de jaren heen zijn er steeds meer disciplines aan het assortiment toegevoegd om onze opdrachtgevers een totaal afbouwpakket aan te kunnen bieden. Ter Woerds Afbouw voert zowel grote projecten uit voor grote opdrachtgevers, waar al haar disciplines worden ingezet, alsook de kleine verbouwing voor de particulier. Het is een allround afbouwbedrijf dat alle disciplines in huis heeft en alle mogelijke opdrachtgevers van groot tot klein en van zakelijk tot particulier kan bedienen.

Ter Woerds Schilderwerken BV is in 1987 ontstaan. De schilders die in dienst waren van Ter Woerds Afbouw BV, gingen de schilderwerkzaamheden uitvoeren onder de vlag van Ter Woerds Schilderwerken BV. In 1990 is Schildersbedrijf Geelen uit Deurningen overgenomen en in 1992 toegevoegd aan de activiteiten in Neede.


Ter Woerds Schilderwerken is mede opgericht om het totaal afbouwpakket aan onze opdrachtgevers aan te kunnen bieden. Om voor zowel zichzelf als de opdrachtgever synergievoordelen te genereren doordat de volgende fase in het bouwproces in één hand wordt gegeven.

Ook de particuliere markt wordt ruimschoots door Ter Woerds Schilderwerken BV bedient. Ter Woerds Schilderwerken kan het onderhoud aan een woning of pand voor tien jaar garanderen en heeft diverse opties voor planmatig onderhoud.

In 1997 is de directievoering overgenomen door de heer B. ter Woerds. In 2003 is de directie uitgebreid met de heer M.B. Bouwhuis. Ter Woerds Afwerkingen is op dit moment werkzaam op de volgende markten: utiliteitsbouw en woningbouw in zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud.

Ter Woerds Afwerkingen streeft er met haar 85 vakmensen naar, in al haar geledingen van het bedrijf, om een kwaliteitsproduct te leveren. Om dit streven waar te maken stelt de gehele organisatie zich achter deze doelstelling om te werken aan de verwezenlijking hiervan. Alle medewerkers binnen Ter Woerds Afwerkingen zijn in het bezit van een VVA-1 (Basisveiligheid VCA) diploma en de leidinggevenden hebben het diploma Veiligheid voor Leidinggevenden.