Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie is een aparte tak van sport binnen het buitenstucwerk. 

Isolatie is en blijft een van de belangrijkste opgaven van deze tijd. Om het milieu te ontzien en vanwege een zo laag mogelijke belasting van onze energiereserves. Gevelisolatie is hét antwoord op de noodzakelijke warmte-isolatie van gevels, het oplossen van bouwkundige gebreken zoals koudebruggen en scheurvorming en bij uitstek een ideale gelegenheid om met behulp van kleur de uitstraling van het gebouw te verbeteren. Met thermische buitengevelisolatie wordt een gebouw tegelijk esthetisch als energetisch aangepakt. Dat wil zeggen, dat een fraai uiterlijk tegelijk energie bespaart! Hoeveel die besparing kan zijn, is afhankelijk van de wandopbouw, type en dikte isolatie etc. 

Laat u door Ter Woerds Afwerkingen adviseren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.
Tezamen met de systeemleverancier van het gevelisolatie systeem, wordt een projectgebonden advies gemaakt. Dit advies kan o.a. als onderlegger worden gebruikt voor de later af te geven (10 jarige verzekerde) garanties.
 
Als sedert 1984 is Ter Woerds Afbouw een KOMO Proces geecertificeerde onderneming voor het aanbrengen van buitengevelisolatie. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in gevelisolatie en zijn derhalve ook voor u een geschikte gesprekspartner.

Naast het aanbrengen van de gevelisolatie is onderhoud van de gevels daarna ook van belang. Ter Woerds Afwerkingen biedt daarom de opdrachtgever een panklaar stappenplan voor het inspecteren en onderhouden van dit type gevelafwerking. Hiermee weet u zeker, dat de gevel in prima conditie blijft en dat de garanties geen gevaar lopen.

VOORDELEN BUITENGEVELISOLATIE

  • Gevelisolatie geeft een fraai uiterlijk
  • Met gevelisolatie kan de meeste energie bespaart worden
  • Gevelisolatie verhoogt het woon- en gebruikscomfort
  • Op gevelisolatie is subsidie mogelijk 

Kijk voor de mogelijkheden in gevelisolatie onder referenties.