Binnenstucwerk

Stukadoren is een van de laatste bewerkingen in het afbouwproces. Het is de eindafwerking van de wanden en plafonds. Gezien de ruim 40 jaar ervaring, mag de opdrachtgever verwachten dat alle mogelijke vormen van stukadoorswerk door ons zijn uit te voeren al naar gelang de behoeften van die opdrachtgever. Of het nu gaat om behangklare of sausklare afwerkingen, utiliteitswerken of grootschalige woningbouwprojecten, een enkele woning, villa's, appartementen, verbouwingen of renovaties; dat maakt voor Ter Woerds Afwerkingen niet uit.

Met goed opgeleide vakmensen dragen wij zorg voor een perfecte afwerking. Er worden zowel traditionele als de meest geavanceerde technieken toegepast, al naar gelang het specifieke project. Mede om arbotechnische redenen wordt door ons zoveel mogelijk machinaal gewerkt. Dit geldt zowel voor gipsspuitwerk, cementraapwerk, airless afwerken van wanden, als het aanbrengen van decoratieve afwerkingen. Uiteraard is dit niet altijd en overal mogelijk. Daarom is het ook een voordeel dat wij alle disciplines onder één dak hebben ondergebracht. Per project kan de meest ideale oplossing worden gekozen, in samenspraak met de opdrachtgever, waarbij de uitvoering wordt verzorgd door de daarvoor speciaal opgeleide vakman.

Traditioneel stucwerk omvat het leveren en aanbrengen van schuurwerk, pleisterwerk en lijstwerk en ornamenten zowel prefab gefabriceerd als in het werk gemaakt op wanden en plafonds. Hiervoor zijn vakmensen noodzakelijk met jarenlange ervaring in het stukadoorswerk met oog voor detail. Ter Woerds Afbouw heeft deze mensen. Gezien de vele mogelijkheden, sausklare of behangklare afwerkingen, geschuurde of gepleisterde afwerkingen staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de verschillende afwerkingsmogelijkheden en kleurkeuze.