Projectleider

Huidige Vacatures
Snel reageren via Whattsapp: 06-21328769

1. Projectleider

Daag jezelf uit en kom het team bij Ter Woerds Afbouw en Schilderwerken versterken!

“De werkzaamheden binnen de functie projectleider zijn niet te vergelijken met werken voor een bouwbedrijf, je wordt door de veelvoud en snelle doorlooptijden van projecten continue geprikkeld om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden jou die mogelijkheid.”

Bart ter Woerds
Algemeen directeur

Functie omschrijving
Als projectleider realiseer je monodisciplinaire- én multidisciplinaire projecten op het gebied van afbouw en schilderwerken in een zeer brede zin. Jij bent er verantwoordelijk voor dat projecten soepel draaien en zowel naar de opdrachtgevers als naar Ter Woerds het gewenste resultaat opleveren. Je hebt veelvuldig contact met de opdrachtgever en kent daardoor hun behoeften. Gedurende het project geef je sturing aan een team, bestaande uit werkvoorbereiders, ontwerpleiders, uitvoerders en vaklieden. Jij rapporteert aan de direct aan de bedrijfsleider. Je beheert het contract en daarmee het project op de beheers factoren tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie. Daarnaast begrijp je de materie goed om zodoende je team tot in de realisatie uit te dagen optimaal te presteren en een bijdrage te leveren in de besluitvorming en het oplossen van problemen voor de klant. Daarnaast kun je als projectleider met een technische achtergrond ook worden ingezet bij verbeterprojecten binnen productie- en logistieke processen.
Kortom, als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het project resultaat en het leveren van de gevraagde kwaliteit. Wat deze functie uniek maakt is dat je en meervoud aan projecten in je portfolio beheerd waardoor je continue geprikkeld wordt en jezelf kunt blijven uitdagen.


Kennis & Ervaring
Jij bent de natuurlijke leider die resultaatgericht en mensgericht is ingesteld, die knopen doorhakt en initiatief toont. Daarnaast ben je communicatief vaardig, hebt kennis van uitvoeringstrajecten en je hebt een passie voor duurzaam bouwen. Tevens heb je een commerciële instelling.
Wij zijn op zoek naar iemand die zich (idealiter) herkent in het volgende:
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting, bij voorkeur in de richting Technisch bedrijfskunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of bouwkunde.
Ervaring met Techniek en bouw is een pré;
Kennis van de markt; affiniteit met afbouw, procestechnologie en proces optimalisatie;
3 tot 5 jaar ervaring met coördinatie en afstemming binnen multidisciplinaire projecten;
Veiligheid in de bouw is voor jou vanzelfsprekend en je bent bekend met veiligheid voorschriften en richtlijnen.


Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige uitdagende functie binnen een enthousiast en ervaren team, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris dat afhankelijk is van afgeronde opleiding en werkervaring. Het aantal vrije dagen naar maatstaven van het UTA cao afbouw. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

We komen graag met je in contact, reageren kan doormiddel van onderstaande contactgegevens:

Thijs Bouwhuis
Email: t.bouwhuis@terwoerds.nl
Tel: 0545-291939 

Of stuur een Whattapp voor meer informatie naar 06-21328769